Trencar-se Cor i Dents, per Pep Espelt

Pep Espelt, artista multidisciplinar. Comissari i director de konvent.0. Projecte que promou la difusió d’artistes, cultura i creativitat des d’una visió àmplia i creativa, promovent i defensant aferrament el patrimoni i el territori amb criteri de respecte i allunyat dels conceptes institucionals.



Col·labora, entre d'altres, amb el diari Regió 7, amb articles d'opinió relacionats amb l'art.




Trencar-se Cor i Dents 


Dolors. Dolça Lola. La vida i les piràmides decorades amb leds nadalencs. De vegades val més comptar mosques, que esperar veure les dents dels que mai somriuen. És una sort. El cervell s’equilibra amb un compàs. Per aquest motiu les visions són sempre inconnexes. Hi ha persones en les que no t’entendràs. Ho diu l’horòscop​, la lògica​ i els xofers del metro.

Documentals i febre. El director Sean Dunne torna al món dels American Juggalo 2. Juggalo és el nom donat al fans del grup Insane Clown. Uns personatges que es pinten la cara de pallasso, assumint la poca tendresa i la negativitat entesa pels prejudicis.

Amèrica Juggalo 2 ens presenta a Alexander "Less-Legs" Perkins,  un afroamericà-Juggalo de l'àrea rural de Pennsilvània, seguidor de la banda Insane Clown, que va perdre les dues cames en un accident de tren.
                       
Dunne documenta la contradicció. El missatge és concís. La tendresa de l’amor i sentiment d’unió famíliar.  Sense suport comercial, Dunne, enforteix el missatge al sentir-se plenament lliure. L’enfoc desafiant fa que es permeti submergir a les subcutures amb llibertat absoluta.

Algunes setmanes et porten a la tendresa. Moniatos, codonys, pomes de les esquerdes de Gresolet i alguna sorpresa ensinistrada. Alguns minuts et remeten al respirar sota les vànoves i al llençar les sardines mortes al lavabo del bar dels veïns. De sobte tots arriben i deixes de fumar. Com les cartes certificades i les adreces equivocades. No respondre missatges sempre et pot fer canviar la sang per Dixan o guanyar el descompte del túnel del Cadí. La resta és perdut.

Article publicat a REGIÓ7  11/11/2016



AMERICAN JUGGALO 2 from Sean Dunne on Vimeo.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris