Konvent.0, una trobada referent, per Marian Raméntol



FESTIVAL KONVENT.0 - 2014 


El Festival del Konvent.0 s'ha convertit ja en un dels referents artístics de Catalunya. Les instal•lacions del Konvent de Cal Rosal  (Berga),  reuneixen cada any el bo i millor de l'expressió artística en qualsevol de les seves manifestacions.






Les seves cel•les ens sorprenen durant 6 dies, oferint-nos  un passeig  on en cada racó ens pot sorprendre un bocí  d'art, una performance,  mostres pictòriques, l'interior d'un armari albergant una instal•lació escultòrica ben curiosa...



un altra cel•la que vomita  video-art i curtsmetratges en sessió continua, escultura en petit i gran format, fotografies que ens  porten i transporten, un veritable joc de clars -obscurs que fa bullir la pell ja no tant sols d'aquells visitants amb inquietuds artístiques, si no de qualsevol parell d'ulls que hi hagin fet cap.











Per si això no fos suficient, el festival  alberga el "Freqüència.0", un veritable repte musical i sensorial  que allarga els seus braços i gira entre la capella del Konvent i el seu jardí. Al Freqüència es pot gaudir des d'opera a soroll passant pel rock, dark ambient, poesia i Jazz  per posar tan sols un petit exemple.  

Ja tant sols amb aquesta proposta hi ha per a deixar-se anar durant tres dies seguits i acabar amb el cos sencer electritzat.






Pels amants de la música Electrónica, el Jardí del Konvent no para durant aquests dies, i ofereix actuacions i música fins a les tres de la matinada, per si encara li queda alè suficient el visitant pot, a més a més, gaudir del recentment estrenat "Konventcuina", a on un grup de magnífics professionals posen també el seu art per regalar-nos el paladar.
 


Konvent.0  és una de les propostes més interessants i artísticament més sinceres que existeixen actualment a Catalunya, i no els podem perdre de vista.



Marian Raméntol (Barcelona, 1966). Poeta, traductora i directora de la revista cultural "La Náusea". Membre del grup musical O.D.I. Ha traduït a poetes contemporanis italians al català i al castellà. Ha publicat onze poemaris i ha estat inclosa en deu antologies. Ha estat premiada en diversos concursos nacionals i internacionals, i la seva obra ha estat àmpliament difosa a revistes especialitzades on ha publicat poesia, assaig i articles d'opinió. Ha estat traduïda a l'anglès, italià, romanès, armeni, búlgar i estonià, i ha prologat varis llibres de poesia. La seva activitat a l'àmbit poètic l'ha portat a formar part de festivals, exposicions, recitals i diferents actes patrocinats per ajuntaments, editorials i altres entitats culturals.

Revista cultural La Náusea: http://www.lanausea.tk
Servicios Literarios Profesionales: http://www.lanauseaservicios.tk

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris